Sala Conferinte

Sala de conferințe a stadionului Cluj Arena are o capacitate de 220 locuri și dispune pe laterale de două culoare care permit organizarea de Coffee Break sau care pot fi utilizate ca spațiu expozițional. Configurarea sălii este de tip amfiteatru, acesta fiind ideală pentru prezentări cu mai mulți speakeri sau evenimente care includ prezentări video, acesta fiind completata cu o acustica perfecta. Asadar fie că doriți să organizați o conferintă, un training, un congres sau alte tipuri de evenimente, sala de conferință a stadionului Cluj Arena este soluția ideală pentru o reusită garantată.

sala conferinta cluj
sala evenimente cluj

Sala Multifunctionala

Zilele de naștere sau petrecerile supriză au nevoie de două elemente speciale: sala perfectă și oameni deosebiți. Pentru primul detaliu vă venim în întâmpinare cu sala multifuncțională iar pe lângă decorul elegant, priveliștea vă poate scoate evenimentul din anonimat. Dacă vă gândiți să găzduiți un eveniment privat, Cluj Arena își deschide porțile pentru a vă asigura de o zi de neuitat. Sala multifunctională beneficiază de o terasa de 100 metri patrati care vă ofera o priveliște spectaculoasă spre interiorul stadionului.

Sala VIP

Cele mai reușite evenimente se desfășoară întotdeauna într-un cadru elegant și cu un spațiu generos. Sala VIP vă aigură o ambianță plăcută, ideală pentru cele mai speciale evenimente din viață dumneavoastră. Aflata în incinta Stadionului Cluj Arena, in zona centrală a orasului, dispune de o terasă exterioară de 380 mp, oferind o experiență de neuitat într-o atmosferă cochetă.

sala evenimente cluj arena